Onze docenten

Meer info binnenkort beschikbaar

 

Ladies (Vervanging Sarah Geukens)

Kleuterdans gekregen van Katrien.
Kids-danslessen gekregen van Katrien.
Tieners-danslessen gekregen van Natalie.
The Next generation-danslessen gekregen van Sarah en Jochem.
The ladies-danslessen gekregen van Sarah.


 6 jaar kinderdans gegeven via de Sportdienst Tessenderlo (Groep 1: 3-4j           Groep 2: 5-6j                 Groep 3: 7-8j).
 Danskampen gegeven via de Sportdienst Tessenderlo (lager onderwijs).

 

 

 

Startte als 16-jarige met dans bij Volkskunstgroep De Langeman uit Hasselt.  Richtte samen met zijn echtgenote een jongeren afdeling op, 13-jarigen, ter ondersteuning van de seniorengroep.
Als danser en vendelier  kijkt hij terug op een leuke folklore periode waarbij hij dankzij de vele demonstraties op festivals in binnen- en buitenland, Europa kon ontdekken met als orgelpunt een 14 daagse tournee in V.S.

Op vraag van zijn echtgenote zette hij zijn eerste danspassen in het stijldansen op 32-jarige leeftijd.
Na drie jaren van les volgen achtte hij de tijd rijp om zelf les te geven en startte de opleiding van dansleraar bij Buldo onder het peterschap van de Heer Frank Hoste (Ritmo).

Hij behaalde de diploma’s  :  “ Associate Buldo “ (1996), “ Member Latin Buldo “ (1997), “Member Standaard Buldo “ (1998), “ Master in de Argentijnse Tango, Valz Crusada, Milonga Buldo “ (2000),
“ Initiator Freestyle “ (2001).
Beschikt over een jury licentie, nationaal als internationaal in het stijldansen amateurs, disco, hip hop, Argentijnse tango, Caraibische dansen en Formaties.

Hij is samen met Lieve, reeds 17 jaar de huisleraar van de Hamse Dansklub.

Richtte samen met zijn echtgenote, Lieve, in augustus 1998 het Show- & Formatieteam Vogue op.
Showteam Vogue is een onafhankelijk team, samengesteld met dansers uit diverse dansscholen of clubs. Dansers die niet competitief gericht zijn maar toch net iets anders willen.

Meer info binnenkort beschikbaar

Eerst kwam ik naar de dansschool om te kijken samen met mijn familie. Maar de stap naar het dansen zelf was zeer groot voor mij.

Na Enig aandringen ben ik gestart met dansen in de Hamse DansClub. Ik heb al de groepen doorlopen van Tieners 1 tot Tieners 3.

Op 17 jarige leeftijd is in samenspraak met de Hamse Dansclub mijn opleiding Dansinitiator gestart. Deze heb ik afgewerkt bij Danskant vzw.

Hierna ben ik nog enkele jaren blijven les volgen in Ham, Maar heb ik ook mijn vleugels uitgeslaan en in opdracht ben ik gaan lesgeven in Peer.  Met trots kan ik zeggen dat dat enkele fantastische jaren waren.

Toen kwam het werk in de weg te staan en ben ik moeten stoppen met lesgeven en dansen in Ham. Doch kon ik het dansen niet laten en heb me na mijn werkuren gefocused op Garde en Showdansen. Hierbij ben ik dan ook 3e geworden op het europees kampioenschap. Maar het harde trainen en werken kon ik niet blijven volhouden. Dus ben ik enkele jaren volledig gestopt met dansen.

Na die periode van 3 jaar kreeg ik de vraag om terug te komen lesgeven in Ham. Wat voor mij dan ook voelde als thuiskomen. Ik heb geen seconde getwijfeld. Ik mocht aanvankelijk een vervanging doen, maar kreeg een vaste stek te pakken. Ikzelf weet dat ik niet de allerbeste danser ben, maar ik streef wel naar perfectie in mijn dansen.

Hetgene dat mij drijft is het enthousiasme en de passie dat onze leerlingen tonen. Dit alleen al geeft me energie genoeg om nog lang niet te willen stoppen.

Kan lesgeven in: streetdance, hiphop, funk, freestyle

Als tiener startte ik met dansen bij Inge Joosen : funk, hiphop, aerobics, ...en danste mee met het demo funk team “Bust a groove”.
De microbe kreeg me zodanig te pakken dat ik mijn opleiding “dansinstructeur” bij Danskant volgde, opleiding  lesgeven kreeg ik van Inge Joosen en een lerarenopleiding volgde.
Ik volgde heel wat workshops in binnen- en buitenland om mezelf als dansleraar te vervolmaken.

Gedurende een aantal jaren werd dansles geven mijn hoofdberoep : kinderdans, hiphop &  streetdance voor kinderen, tieners en volwassenen, funk, thaipower, aerobics, kangoorobics, bbb, body & mind, Alles kids,...
Ondertussen geef ik reeds 22 jaar dansles in de Hamse dansclub,  nu weliswaar in bijberoep.

Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te kunnen botvieren in mijn danslessen op zaterdag. De rest van de week wijdt ik aan mijn andere creatieve passie: kinderboeken illustreren en crea workshop geven.

Mijn streefdoel in mijn danslessen is om dansers plezier te laten hebben.
“Fun” is dan ook een belangrijke factor in mijn lessen.
In mijn lessen werk ik samen met de dansers aan leuke danscombinaties en probeer ik aandacht te hebben voor ieder van hen, en dit in een sfeer waar ieder zichzelf mag zijn, op zijn eigen manier.

Al sinds mijn jonge jaren ben ik helemaal verkocht aan de danswereld.

Mijn eerste danspasjes heb ik gezet als ballerina bij Daisy Croes en Ingrid Ceelen. Gedurende 7 jaar heb ik de dansmicroben en technieken van hen doorgekregen.

Intussen heb ik ook mijn horizon verruimd met streetdance (bij Katrien Benaets, Hamse Dansklub) en jazzdance (bij Heidi Vanherle).

Tijdens mijn tienerjaren heb ik steeds meer stijlen ontdekt en is mijn liefde voor de dans blijven groeien. Zo heb ik ook kennis gemaakt met showdance (Katrien Grouwels, Youcandance), hedendaagse dans (Ruth Bollen), hiphop (Marijn Celea, Armel Ngungunanga, Ish, Kenneth Cardeynaels, Nino Patuano), dancehall (Deborah Gai), modern (Veruschka Valenti) en high heels (Veruschka Valenti en Fabio Ponente).

Sinds 8 jaar geef ik al met veel plezier les in de Hamse Dansklub en probeer ik mijn dansmicroben door te geven aan de volgende generaties dansers. Ik ben gestart met kinderdans (olv Katrien) en intussen geef ik modern, ballet, high heels en G-dans :).

Tot in de les!

Meer info binnenkort beschikbaar

Hamse Dansklub
Bergstraat 37A
3945 Ham
België

info@hamsedansklub.be
BTW BE 0429 764 042

 /dehamsedansklub

 

niet op tikken