Onze docenten

Meer info binnenkort beschikbaar

 

Ladies (Vervanging Sarah Geukens)

Kleuterdans gekregen van Katrien.
Kids-danslessen gekregen van Katrien.
Tieners-danslessen gekregen van Natalie.
The Next generation-danslessen gekregen van Sarah en Jochem.
The ladies-danslessen gekregen van Sarah.


 6 jaar kinderdans gegeven via de Sportdienst Tessenderlo (Groep 1: 3-4j           Groep 2: 5-6j                 Groep 3: 7-8j).
 Danskampen gegeven via de Sportdienst Tessenderlo (lager onderwijs).

 

 

 

Meer info binnenkort beschikbaar

Startte als 16-jarige met dans bij Volkskunstgroep De Langeman uit Hasselt.  Richtte samen met zijn echtgenote een jongeren afdeling op, 13-jarigen, ter ondersteuning van de seniorengroep.
Als danser en vendelier  kijkt hij terug op een leuke folklore periode waarbij hij dankzij de vele demonstraties op festivals in binnen- en buitenland, Europa kon ontdekken met als orgelpunt een 14 daagse tournee in V.S.

Op vraag van zijn echtgenote zette hij zijn eerste danspassen in het stijldansen op 32-jarige leeftijd.
Na drie jaren van les volgen achtte hij de tijd rijp om zelf les te geven en startte de opleiding van dansleraar bij Buldo onder het peterschap van de Heer Frank Hoste (Ritmo).

Hij behaalde de diploma’s  :  “ Associate Buldo “ (1996), “ Member Latin Buldo “ (1997), “Member Standaard Buldo “ (1998), “ Master in de Argentijnse Tango, Valz Crusada, Milonga Buldo “ (2000),
“ Initiator Freestyle “ (2001).
Beschikt over een jury licentie, nationaal als internationaal in het stijldansen amateurs, disco, hip hop, Argentijnse tango, Caraibische dansen en Formaties.

Hij is samen met Lieve, reeds 17 jaar de huisleraar van de Hamse Dansklub.

Richtte samen met zijn echtgenote, Lieve, in augustus 1998 het Show- & Formatieteam Vogue op.
Showteam Vogue is een onafhankelijk team, samengesteld met dansers uit diverse dansscholen of clubs. Dansers die niet competitief gericht zijn maar toch net iets anders willen.

Meer info binnenkort beschikbaar

Als tiener startte ik met dansen bij Inge Joosen : funk, hiphop, aerobics, ...en danste mee met het demo funk team “Bust a groove”.
De microbe kreeg me zodanig te pakken dat ik mijn opleiding “dansinstructeur” bij Danskant volgde, opleiding  lesgeven kreeg ik van Inge Joosen en een lerarenopleiding volgde.
Ik volgde heel wat workshops in binnen- en buitenland om mezelf als dansleraar te vervolmaken.

Gedurende een aantal jaren werd dansles geven mijn hoofdberoep : kinderdans, hiphop &  streetdance voor kinderen, tieners en volwassenen, funk, thaipower, aerobics, kangoorobics, bbb, body & mind, Alles kids,...
Ondertussen geef ik reeds 22 jaar dansles in de Hamse dansclub,  nu weliswaar in bijberoep.

Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te kunnen botvieren in mijn danslessen op zaterdag. De rest van de week wijdt ik aan mijn andere creatieve passie: kinderboeken illustreren en crea workshop geven.

Mijn streefdoel in mijn danslessen is om dansers plezier te laten hebben.
“Fun” is dan ook een belangrijke factor in mijn lessen.
In mijn lessen werk ik samen met de dansers aan leuke danscombinaties en probeer ik aandacht te hebben voor ieder van hen, en dit in een sfeer waar ieder zichzelf mag zijn, op zijn eigen manier.

Meer info binnenkort beschikbaar

Hamse Dansklub
Bergstraat 37A
3945 Ham
België

info@hamsedansklub.be
BTW BE 0429 764 042

 /dehamsedansklub

 

niet op tikken