Het Bestuur

 

Andy Struys - Voorzitter

Administratie -  Algemeen - Stijldansen

Na een paar jaar rust kwam de danskriebel terug en begonnen we terug vanaf 0 in september 2014 bij de HDK. Ondertussen zijn Marion en ik tot de 3de jaars geraakt. In het dagelijks leven werk is voor een IT bedrijf.

 

 

 

Kim Truyers - Bestuurslid

Jeugd

 

 

 

 

Benny Hooyberghs - Bestuurslid

Stijldansen

 

 

 

Mieke Smets - Bestuurslid

Country - Evenementen - Dinsdag dansnamiddag

Ik ben Mieke. Ik dans al 11j country en line dance in de Hamse Dansklub.
Ik heb de dansschool leren kennen via een vroegere vriendin en we moesten eens een kijkje komen nemen op een oefenavond van country. Januari 2007 zette ik mijn eerste danspassen in de dansschool.
Enkele jaren later heb ik ook de stap gezet om country en line dance op wedstrijdniveau te gaan dansen olv Antonio Merino-Cordoba (lesgever Country & Line Dance). Ik zit in de categorie Advanced.
Mijn doel is het bereiken van de top. De titel van Jewel te behalen in de Star-Divisie.

 

 

Johan Sobkowiak - Bestuurslid

Algemeen - Jeugd - Webmaster

Als kleine jongen vertoefte ik al talloze uren bij de Hamse dansclub terwijl mijn ouders kwamen trainen voor hun wedstrijden stijldansen. Zovele jaren later zijn mijn vrouw en ik dan ook zelf aan het dansen geraakt en zijn al enkele jaren bezig met stijldansen. Ook onze kinderen hebben danskriebels, de zoon heeft enkele jaren hiphop en breakdance gevolgd en onze dochter is nog steeds volop bezig in haar begin jaren hiphop. Buiten de danschool werk ik als een IT consultant bij een groot sportbedrijf in de buurt.