Danspartner gezocht

 

Zoek je nog een danspartner of wil je zelf gevonden worden?

 

Stuur een mailtje waarin je kort over jezelf verteld (leeftijd, grootte, eerdere ervaring, mogelijks een foto, ...) en naar wat je op zoek bent (leeftijdscategorie, stijl van dansen, ....)  naar info@hamsedansklub.be en wij plaatsen op deze pagina voor jou een zoekertje.

 

 

 

Dame (1,6m) uit 1966, heeft eind jaren '80 begin jaren '90 een 5tal jaren bij Walkiers gedanst

dan opnieuw gestart in de Hamse dansklub  september 2016-juni 2018

zoekt nieuwe danspartner.

Meer info
bij Lieve en Jean-Paul of via info@hamsedansklub.be

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hoi!

Mijn naam is Peggy en ik ben een hartelijke vrouw van 42 die geniet van het leven.
Ik hou enorm van wandelen (met mijn 2 hondjes), fietsen, handwerk, dansen, lezen, humor,….
Vroeger heb ik tot mijn 16 jaar dansles gevolgd.

De eetdag heeft mijn danskriebels terug aangewakkerd
Daarom wil ik in januari starten in het eerste jaar en zoek ik een danspartner (liefst iemand met ook een beetje danservaring).
Heb jij, net als ik,  zin om de beentjes te strekken en voel je je aangesproken?
Laat dan snel iets weten!

DANSGROETJES, PEGGY

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heet Patrick van Steenis en dans al heel wat jaren. Vroeger in Mechelen, Leuven en Lier en recenter in Aarschot, Tienen en Merksem.

Ik heb ervaring in Ballroom & Latin en heb ook enkele cursussen en workshops Bachata, Salsa en Lindy Hop gevolgd. Ik zing in mijn vrije tijd en dirigeer een gospelgroep en om de vrije avonden met dansen te vullen, zoek ik een vrouwelijke danspartner Ballroom & Latin, graag met enige ervaring, en ook een danspartner Lindy Hop. Als je voor die laatste dans geïnteresseerd bent en kunt swingen, zit die basis al goed!

Ik woon halverwege Leuven en Lier, ben 55 jaar, 1m75 en slank tot normaal gebouwd. Je kunt mij bellen op 0498/666603  of mailen patrick@vansteenis.be.